SANNA BRÅDING SLÄPPER SJÄLVBIOGRAFI

SANNA BRÅDING SLÄPPER SJÄLVBIOGRAFI
maj 12, 2016 admin

bokbild


I september släpper Sanna Bråding självbiografin För mycket av allt (Bladh by Bladh). Boken finns i butik 7 september.

Skådespelerska, programledare, radiopratare och fängelsekund. Ensamstående mamma, bloggerska, matlagerska, löpsedelsdrottning och missbrukare.

Allt detta är Sanna Bråding – och lite till. Först en remarkabel karriär och konstant synlig i media via skådespelarinsatser och programledarjobb. Efter fängelsedomen 2008 stod hon på noll och vägen tillbaka har varit lång. Men idag, 2016, är hon, bredvid sina programledarjobb, anlitad föreläsare och inspiratör och många gånger har hon fått frågan om att skriva en bok. Men tiden har inte varit rätt, såren har varit antingen för djupa eller för ömma, och så är det ju det där med att hinna vara mamma också.

För mycket av allt är Sannas öppenhjärtiga och nakna berättelse om hur det blev så fel, vad som egentligen hände och hur det så småningom blev så rätt. En del har redan synts i media – en hel del har Sanna hållit för sig själv.

”Livet blir sällan som man tänkt sig. Det blir oftast bättre. Men det är du själv som måste se till att göra det bra. Vissa saker kommer alltid att finnas med oss genom livet. Jag är född med en känslighet och den kommer jag alltid bära med mig. Jag måste bara lära mig hantera den.”

Här finns en kort trailer från en av Sannas föreläsningar.

För intervjuförfrågningar, högupplösta fotografier eller mer information, kontakta

SCHYTTBERG PR

jenny@schyttberg.se

0706-24 30 23

Sannas blogg på Amelia

Schyttberg PR hemsida

Bladh by Bladh hemsida